Pret litere volumetrice luminoase – cum este derivat

Pret litere volumetrice luminoase – cum este derivat pret litere volumetrice luminoase Pret litere volumetrice luminoase – cum este derivat svg xml  3Csvg 20viewBox 3D 220 200 201020 20510 22 20xmlns 3D 22http 3A 2F 2Fwww
Pret litere volumetrice luminoase – cum este derivat Prețul literelor volumetrice luminoase depinde, în primul rând, de condițiile solicitate – la ce distanță va fi vizionată publicitatea și unde va fi plasată. Condițiile de producție de litere volumetrice luminoase contemporană permit realizarea literelor foarte mari și foarte mici și a cutiilor iluminate utilizând diferite fonturi cu caracteristici și tehnici diferite ale elementelor luminoase. Rezultatul dorit influențează următorii factori care stabilesc prețul:
  • dimensiunile publicității
  • proiectare
  • soluție tehnică
  • materialele utilizate
  • ore de lucru
  • perioada de livrare
  • instalare

Pret litere volumetrice luminoase

Dimensiunile literelor volumetrice luminoase reprezintă o parte importantă a stabilirii prețului, deoarece dimensiunile determină cantitatea de materiale solicitate. În cazul anunțurilor extra-mari, pot apărea costuri suplimentare pentru fixare. Designul influențează costul, întrucât o publicitate de 1 metru poate fi potrivită între 3-20 de litere, în funcție de fontul folosit. Diferențierea în funcție de soluțiile de culoare are loc, de asemenea. Există două categorii de culori: culorile cadrului publicitar și culoarea frontului publicitar. Suprafața frontală a anunțului poate să utilizeze plexiglas translucid, sticlă opală lăptoasă sau material textil banner din PVC, care poate fi acoperită cu film publicitar iluminat, utilizând selecțiile de culori ale producătorului sau printuri personalizate de design. Litere volumetrice luminoase pot fi aprinse înainte, în spate, în lateral sau folosind orice combinație, de exemplu față și spate. În funcție de soluție, se utilizează diferite materiale. Direcția de iluminare determină tipul, cantitatea și prețul modulului LED. litere volumetrice iluminate led pret litere volumetrice luminoase Pret litere volumetrice luminoase – cum este derivat litere volumetrice iluminate led Materialele folosite influențează pret litere volumetrice luminoase pe baza grosimii și disponibilității în cazul soluțiilor speciale. Același material cu o grosime diferită poate avea un preț semnificativ diferit. În prezent, mașinile realizează cea mai mare parte a activităților necesare pentru producerea de litere volumetrice luminoase/litere volumetrice iluminate led. Cu toate acestea, unele etape necesită atenția lucrătorilor calificați. Cu o soluție tehnică mai complexă, sunt necesare mai multe ore de lucru, care afectează prețul suplimentar.

Litere volumetrice luminoase – acestea durează în medie 1-2 săptămâni pentru a termina de la confirmarea comenzii până la instalare.

În decursul timpului se comandă materiale, se realizează desene tehnice și de construcție, se coordonează diferite procese de producție și se realizează controlul calității, după care literele volumetrice luminoase sunt pregatite pentru ambalare, transport și instalare. Instalarea este, de obicei, o parte a ordinii pentru publicitatea iluminată, iar prețul este influențat de următoarele: locul de instalare, înălțimea de instalare care determină echipamentul necesar (ascensor, macara); localizarea instalării – fațada, acoperișul, peretele etc. Materialul de la locul de instalare este de asemenea important, deoarece diferitele fațade, acoperișuri și pereți necesită mijloace specifice de fixare. Publicitatea cu litere volumetrice luminoase de calitate rămâne atractivă pentru 5-10 ani ajutând compania dvs. să devină și să rămână vizibilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *