Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Web design

Elephant Media este o agentie de web design din Jud.Buzau, cu o vechime de 13 ani, specializata in creare site / design site, creare site de prezentare, site Flash. Realizam site static html sau site flash, site-uri complexe (site PHP + MySQL: creare magazin online, site-uri cu modul de administrare continut).

Servicii web design oferite:
» Creare site – web design, re-design site
» Intretinere site – administrare / mentenanta site
» Consultanta web – achizitionare domeniu, gazduire site

Logo design

Suntem specializati in logo design (creare sigla firma, emblema), identitate vizuala / branding (design carti de vizita, foi cu antet, cd de prezentare, mapa de prezentare, catalog, brosuri in format pentru print sau PDF, manual de brand).
Logo ajuta la cresterea afacerii Dvs si dezvoltarea ei. Avand un logo profesionist, clientii au certitudinea ca au ales o companie in care pot avea încredere.

Identitate vizuala – Se poate realiza de la zero sau putem sa refacem complet imaginea companiei Dvs.

SEO, promovare site

Oferim servicii SEOoptimizare site, promovare web, inscriere in motoare de cautare, directoare romanesti si straine implicit pentru orice site pe care il construim.

SEO este esential pentru orice site web.
O buna optimizare face ca site-ul sa fie bine pozitionat in cautari, fiind o modalitate de a atrage noi clienti.

Optimizare Site – Optimizarea paginilor site-ului pentru a ocupa o pozitie de top in motoarele de cautare.
Promovare Site – Inscriere site in motoare de cautare, directoare romanesti si straine cu PageRank mare

Creare magazin online

Unul din serviciile oferite de Elephant Media este cel de creare magazine online, solutii comert electronic – ecommerce.

Un magazin online va ajuta sa va cresteti vanzarile. Deschis 24/24 de ore, accesibil de oriunde si oricarei persoane cu acces la internet.

Un magazin online, oricat de bun, complet ar fi, nu poate atrage vizitatori si deci, nu poate aduce vanzari daca nu este bine promovat. Firma noastra va ofera si astfel de servicii de promovare magazin online.


CREARE SITE


Crearea unui site incepe cu o prima etapa, cea de Consultanta web, pentru alegerea unui nume domeniu, a unui pachet de hosting (gazduire site), alegerea cuvintelor cheie, stabilirea structurii site-ului pentru o optimizare ulterioara, care sa asigure o pozitie de top in cautari Google, Yahoo, etc.

Design site sau design layout – realizat cu ajutorul unor programe de grafica. Avand de la Dvs materialele necesare (texte pagini, logo, poze, idei), stabilim schema de culori din site, fonturile si formele, asezarea elementelor in pagina. Pentru un design web cat mai apropiat de viziunea clientului, vom tine cont si de identitatea grafica a companiei (logo, culori), de publicul tinta caruia i se va adresa site-ul. Daca nu aveti un logo, putem realiza pentru Dvs sigla firmei (detalii logo design). Pentru un web design de calitate, folosim imaginile oferite de client sau imagini profesionale, achizitionate de pe site-uri specializate.

Creare pagini web
a. Creare site HTML – site de prezentare
b. Realizare site Flash – site de prezentare animat
c. Site dinamic PHP + mySQL

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.