Bannerul publicitar este acel material pe care este afișat un mesaj și diferite alte informații considerate necesare în legatură cu mesajul, de obicei numele firmei și adresa, numărul de telefon, în cazul în care este vorba de un mesaj publicitar.

Bannerul poate fi utilizat și la interior; forma lui alungită se pretează la montarea deasupra unei căi de acces – coridor, intrare, iar ochii celor ce trec se îndreaptă instinctiv către el, preluând mesajul afișat. Chiar dacă suprafața nu este una foarte mare, plasarea strategică a bannerului îi acordă acestui suport publicitar o eficiență foarte mare.

La interior, bannerul mai poate fi folosit și pentru prezentarea unui eveniment (conferință, concert) într-o clădire foarte mare, cu precizarea locației exacte din cadrul acelei clădiri. Participanții pot astfel lua la cunoștință locul exact și sunt astfel îndrumați către respectivul eveniment.

Imprimarea bannerului indoor în culori vii îi sporește atractivitatea și cu cheltuieli minime se poate dobândi o expunere publicitară cât se poate de eficientă. În cazul amplasării bannerului în interiorul unei clădiri, nu mai este nevoie de aprobările necesare. În cazul amplasării lui la exterior, sunt necesare aprobări ce trebuie solicitate de la autoritățile locale.

Raportul preț/calitate îl recomandă ca pe un suport publicitar cu o largă preferință. Pentru pret banner publicitar va rugam sa ne contactati completand formularul afisat in momentul in care cereti oferta.