Bannere publicitare Buzau

Ce trebuie știut despre print banner publicitar

Banerele publicitare stradale printate sunt cel mai accesibil mijloc de reclama. Le vedem peste tot pe strada, iar mesajele pe care le contin benerele personalizate sunt usor de citit. Ca structura, bannerele publicitare sunt realizate dintr-un material numit textil dublu acoperit cu PVC sau poliplan.

Cel mai important element la un banner imprimat pentru reclama este rezistenta lui, care este data de modul in care a fost realizata structura textila interna: numarul de fire, densitatea, calitatea poliamidei firului textil. Aceste repere determina rezistenta bannerului la rupere si la intindere.

Pe locul doi ca si importanta se afla stratul de PVC cu care se acopera structura textila si care permite imprimarea imaginilor.

Importanta stratului de PVC se descopera mai ales iarna in conditii de temperaturi scazute cand, ca orice “plastic”, devine casant, adica se sparge.

Tocmai de aceea oferta noastra pentru acest produs contine 2 repere, evident cu preturi diferite, acoperind ambele nevoi ale pietei de publicitate outdoor:

  • banner ieftin imprimat (care are limitarile lui ca si rezistenta)
  • banner printat cu rezistenta ridicata (cel mai rezistent material la factorii de mediu existent pe piata romaneasca in acest moment).

Nu exista bannere proaste sau materiale proaste, ci exista doar aplicatii gresite ale materialelor, adica folosirea lor in alte conditii decat cele pentru care au fost create de fabrica.

De ce bannere publicitare?

Fiind de impact, oferind un design modern și explicit, aceste bannere publicitare vor atrage cu siguranță atenția potențialilor clienți, fiind ușor de amplasat în zone extrem de vizibile și intens circulate atât de pietoni cât și de participanții la traficul rutier.