Creare Site si Web Design

Creare Site si Web Design

web design

Realizam site-uri web sau magazine online (e-commerce) plecand de la varianta de mobil.

Peste 50% dintre userii care vor vizita site-ul vor interactiona intai cu varianta site-ului de mobil, de aceea este importanta structurarea informatiei si navigabilitatea acestuia.

Optimizam structura website-ului si aplicam cele mai inovative tehnologii pentru ca site-ul sa se incarce corespunzator.

Top 3 platforme Open Source pe care le folosim pentru a crea un website

Web design profesional – Realizare site web

ElephantMedia va ofera servicii de design web profesional la preturi avantajoase, realizare site-uri web de prezentare pentru companii mici si mijlocii, creare magazine online si cataloage de produse, precum si alte servicii conexe: mentenanta si administrare site web, devirusare si securizare site-uri infectate cu malware, optimizare SEO si promovare online, design grafic si identitate companie, gazduire web si inregistrare nume de domenii.

Site-urile web pe care le realizam sunt construite pe platforme CMS precum Joomla, WordPress, Magento, Prestashop, folosind framework-uri flexibile si puternice. Interfetele grafice sunt concepute pentru a fi compatibile cu dispozitivele mobile (web design responsive), fiind testate inainte de lansarea site-ului pe sisteme de operare si in browsere diferite.

Cere oferta

Webdesign & Grafica

ElephantMedia este o agentie ce acopera o gama larga de servicii media online si offline. Ne ocupam de creare siteuri & webdesign, magazine online, logouri, grafica, optimizare SEO si multe altele. Suntem recomandati de clienti datorita celor 3 criterii de care tinem cont la fiecare proiect:

  1. livrarea proiectului in cel mai scurt timp posibil
  2. costuri corecte ce reprezinta proiectul in functie de specificatiile lui
  3. multumirea clientului la finalul proiectului indiferent de situatie

Creare site Webdesign

Realizam site-uri de prezentare si magazine online cu functionalitati avansate dar si clasice. Magazinele create au design unic, sunt responsive, optimizate SEO onpage si permit introducerea unui numar nelimitat de produse, categorii, imagini, pagini si continut. ElephantMedia ofera functii de sortare, status comanda, conturi si notificare client, facturare, plus multe altele.

Portofoliu site-uri web realizate

Imbinand inventivitatea cu experienta, am realizat cu succes proiecte provocatoare si antrenante pentru companii din domenii variate.

kdgtravel.ro
optimarvisioncare.ro
ateliergiorgianamanolache.ro
cofetariabella.ro
usi-masive.ro
corinacaffe.ro
tamcompany.ro
metalart-design.ro

Recreare Site & redesign

Readucem la viata orice site vechi sau cu probleme si il relansam online.

Un serviciu din ce in ce mai popular. Atat clientii nostri vechi cat si clienti noi, apeleaza la recreare site & redesign, atunci cand vine vorba de un site invechit, cu probleme de functionare sau de un rezultat neplacut in urma colaborarii cu alta firma web.

Odata cu evolutia internetului apar functionalitati, standarde si desigur stiluri noi de design. Pe langa asta algoritmii de cautare google evolueaza si impun reguli din ce in ce mai stricte astfel incat doar siteurile realizate corect si cu un continut interesant sa castige primele pozitii in cautari.

Creare Magazin Online

Realizam magazine online cu functionalitati avansate dar si clasice. Magazinele create au design unic, sunt responsive, optimizate SEO onpage, administrabile de client si permit introducerea unui numar nelimitat de produse, categorii, imagini, pagini si continut. ElephantMedia ofera functii de sortare, status comanda, conturi si notificare client, facturare, plus multe altele.

Solicită ofertă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five + three =