Firme luminoase Buzău

Despre firme luminoase

ElephantMedia confecționează Firme luminoase și Casete luminoase și reușim de fiecare dată să îndeplinim cele mai complexe și speciale proiecte cu design plăcut și nu în ultimul rând accesibile din punct de vedere financiar.

Așa cum se știe, firmele luminoase reprezintă o formă ideală de a vă evidenția reclama atât pe timp de noapte cât și pe timp de zi, fie că vă afișati logo-ul fie că vă prezentați produsele și serviciile prestate.

Având în dotare aparatură de ultimă generație, reușim cu brio să îndeplinim orice cerință, calitate, exigență în acest domeniu.

Este foarte important pentru compania dumneavoastră să fie reprezentată de o firmă luminoasă de impact, bine făcută care să reziste la cele mai grele condiții de mediu.

Vă putem asigura reclamă luminoasă într-un mod profesionist și pentru că ne place să comunicăm, veți ști în permanență în ce stadiu se află creația firmei luminoase pe care o comandați de la noi.

FIRME LUMINOASE/CASETE LUMINOASE PLEXIGLAS BUZĂU

Făcând parte din gama produselor luminoase ieftine, firmele luminoase cu visual din Plexiglas sunt destinate clienților ce doresc calitate la prețuri rezonabile.

Nu uitați să vă consultați cu un angent pentru a stabili toate datele tehnice de confecționare.

Profilele din aluminiu și fețele din plexiglas fac din aceste casete luminoase un produs dorit de cele mai multe societăți.

FIRME LUMINOASE/CASETE LUMINOASE ALUCOBOND/DIBOND DECUPATE LA CNC

Casetele luminoase alucubond / dibond, sunt confecționate prin debitarea sau frezarea la CNC (decupare computerizată) a plăcilor de aluminiu compozit în format 2D. Pentru ca lumina să fie difuzată uniform se aplică o placă de plexiglas pe suprafața decupată prin interiorul casetei obligatoriu translucid 45% pentru dispersarea luminii.

Firmele luminoase decupate la CNC au un aspect deosebit. Luminarea se recomandă a fi executată cu module led cu lupă pentru un efect deosebit. Agenția noastră confecționează și execută casete luminoase pe diferite tipuri de profile și materiale. Printurile sunt de înaltă calitate: 1440 DPI, pe utilaje de ultimă generație.

Trimitem prin curier în toată țara pe comandă.

FIRME LUMINOASE/CASETE LUMINOASE BACKLIT

Firmele luminoase din backlit sunt caracterizate ca fiind cele mai avantajoase produse din gama firmelor luminoase atât din pricina prețului cât și a impactului visual obținut.

Firmele luminoase cu fața din backlit sunt folosite cu precădere la reclamele luminoase de dimensiuni mari sau o soluție mai ieftină pentru casetele luminoase cu fața din sticlă acrilică.