Detalii Litere Volumetrice Polistiren

Literele volumetrice din polistiren sunt o soluție pentru semnalistica de exterior și de interior a locațiilor (centre comerciale, sediu de firmă, etc.). Literele volumetrice realizate prin decupare computerizată oferă vizibilitate sporită și un stil de înaltă clasă, prin efectul lor 3D. De asemenea acest stil de ”semnalizare” vine ca o soluție perfectă pentru clădirile aflate în zone protejate, fie monumente arhitecturale, fie clădiri cu arhitectura deosebită sau acoperișuri. Materialul folosit la realizarea acestora este polistirenul extrudat, având o structură foarte fină. Semnele volumetrice din polistiren se pot vopsi într-o gama largă de culori, astfel gradul lor de întrebuințare fiind practice nelimitat.

Literele volumetrice decupate din polistiren sunt foarte folosite deoarece oferă o serie de avantaje comparativ cu alte tipuri de signalistică:

Timpul de execuție este scurt, odată debitat polistirenul poate fi trimis spre vopsire și apoi livrat, fără alte procese intermediare.
Folosim materiale cu densitate mare, iar suprafețele polistirenului decupat sunt netede și plăcute privirii.

Un logo cu litere volumetrice realizat din polistiren extrudat este varianta potrivită pentru proiecte cu buget redus fără însă a fi afectat în vreun fel impactul visual. Pot fi folosite atat la interior cat si la exterior.

Elementele de arhitectura din polistiren inlocuiesc cu succes piesele similare realizate din alte materiale precum (gips, cimenturi, etc). Au si avantajul unei greutati scazute dar si al unei suprafete netede ce nu mai necesita alte finisaje.