Litere volumetrice polistiren Buzău

Despre litere volumetrice

Literele volumetrice sunt o soluție pentru semnalistica de exterior și de interior a locațiilor (centre comerciale, sediu de firma, etc.), litere volumetrice realizate prin decupare computerizată, conferă vizibilitate sporită și un stil de înaltă clasă, prin efectul lor tridimensional. De asemenea acest mod de ”semnalizare” vine ca o soluție perfectă pentru clădirile aflate în zone protejate, fie monumente arhitecturale, fie clădiri cu arhitectura deosebită. Materialul folosit la realizarea acestora este polistirenul extrudat, având o structură fină. Literele volumetrice din polistiren se pot vopsi într-o gamă largă de culori, astfel gradul lor de întrebuințare fiind practic nelimitat.

Specificații litere volumetrice polistiren Galați

litere volumetrice luminoase

Află mai multe detalii

Literele volumetrice luminoase sunt realizate din plexiglas, cu cant translucent sau opac, iluminate cu LED-uri albe sau colorate. Pot fi iluminate cu leduri (culoare simplă sau RGB). Ledurile RGB își pot schimba culoarea în functțe de dorința dumneavoastră printr-un modul manual sau prin telecomandă).

Pot fi realizate într-o gamă variată de culori, în funcție de preferințele dumneavoastră și pot fi realizate cu iluminare în cant sau halou. Literele volumetrice luminoase reprezintă cea mai bună metodă de a atrage privirile clienților dumneavoastră.

litere volumetrice neluminoase

Află mai multe detalii

Literele volumetrice neluminoase pot fi realizate din polistiren extrudat cu grosimi diferite, PVC sau plexiglas. Culoarea literelor o puteți stabili dumneavoastră, în funcție de preferințe și de ambient.

Literele volumetrice neluminoase au un strat protector de lac care le prelungește durata de viață și pot fi folosite în combinație cu panouri din diferite materiale sau casete luminoase din poliplan.