Roll-Up Banner Ieftin

Banner Roll Up – este un sistem expozițional portabil, foarte ușor de transportat și de utilizat, recomandat  pentru prezentări vizuale și un excelent suport pentru comunicare de brand.

Rollup-ul este un sistem expozitional extrem de raspandit, pe care il folosim pentru a afisa un mesaj publicitar sau de informare. Spre exemplu: organizam o conferinta la finalul unui proiect in cadrul firmei noastre si ne dorim sa expunem la intrarea in sala un panou pe care sa trecem denumirea conferintei si cateva detalii despre aceasta.

In acelasi timp, nu avem posibilitatea sa folosim afise – care ar fi prea mici- si nici bannere de dimensiuni mari, astfel ca cea mai buna varianta este rollup bannerul.

Montarea print-ului pe sistemul rollupu-ului se realizeaza pe banda adeziva atat sus cat si jos. 2 suporti pentru sustinere si este realizata de echipa noastra.

Sistemele expoziționale roll up banner se montează în mai puțin de 1 minut, ceea ce le face ideale pentru campanii de sampling, conferințe, standuri expoziționale dar și în orice alte medii în care este nevoie de o prezentare profesională.

Vitrine, showroom-uri, magazine, mall-uri, hypermarket-uri, puncte de vânzare, campanii promoționale, săli de așteptare, săli de conferințe, pasaje de trecere, recepții, hoteluri, unități de învățământ, cinematografe, teatre, cafenele, baruri, evenimente mondene, aeroporturi sunt cateva din tipurile de locații unde pot fi folosite sistemele de afișare roll-up banner.

Cu ajutorul celei mai avansate tehnici de printare de mari dimensiuni pentru interior vă putem asigura de calitatea excelentă a printului sistemului dumneavoastră roll-up display.

Roll-up banner ieftin dimensiuni

Sunt mai multe dimensiuni de rollup-uri disponibile. Cea mai uzuala dimensiune este 85×200 cm. Aceasta fiind si cea mai utilizata. De ce este cea mai populara dimensiune de rollup banner. Daca dati o cautare pe internet dupa sintagmele rollup ieftin, rollup banner ieftin sau rollup pret  veti intelege imediat de ce.