Servicii web design

Servicii web design

Servicii web design

Ce este Web Design-ul?

Este procesul de colectare a ideilor și de organizare și implementare estetică a acestora, ghidate de anumite principii pentru un anumit scop. Web design-ul este un proces similar de creare, cu intenția de a prezenta conținutul paginilor web, pe care utilizatorii finali le pot accesa prin intermediul internetului cu ajutorul unui browser web.

Elemente Web Design

Design-ul foloseste multe din elementele vizuale cheie ca toate tipurile de design, cum ar fi:

  • Layout: Acesta este modul în care grafica, anunțurile și textul sunt aranjate. În lumea web, un obiectiv cheie este de a ajuta vederea să găsească dintr-o privire informațiile pe care le caută. Aceasta include menținerea echilibrului, coerenței și integrității design-ului.
  • Culoarea: alegerea culorilor depinde de scop și de clienți; ar putea fi de design simplu alb-negru până la mai multe culori, care să transmită personalitatea unei persoane sau a unei mărci a unei organizații, utilizând culori sigure pentru web.
  • Grafica: graficele pot include logo-uri, fotografii, clip-uri sau pictograme, toate îmbunătățind designul web. Pentru a fi ușor de utilizat, acestea trebuie să fie plasate în mod corespunzător, lucrând cu culoarea și conținutul paginii web, în timp ce nu sunt prea aglomerate sau încărcate lentă.
  • Fonturile: Utilizarea diferitelor fonturi poate îmbunătăți design-ul unui site web. Majoritatea browserelor web pot citi numai un număr selectat de fonturi, cunoscut sub numele de „fonturi sigure pentru web”, astfel încât designerul dvs. va funcționa, în general, în cadrul acestui grup acceptat.
  • Conținutul: Conținutul și designul pot funcționa împreună pentru a îmbunătăți mesajul site-ului prin imagini și text. Textul scris ar trebui să fie întotdeauna relevant și util, pentru a nu confunda cititorul și a le oferi ceea ce doresc, astfel încât acestea să rămână pe site. Conținutul trebuie să fie optimizat pentru motoarele de căutare și să aibă o lățime adecvată, încorporând cuvinte cheie relevante.

web design buzau

Crearea unui design web prietenos

În afară de elementele de bază ale designului care fac un site frumos și vizibil convingător, un site web trebuie, de asemenea, să ia în considerare întotdeauna utilizatorul final.

Ușurința pentru utilizatori poate fi realizată prin acordarea atenției următorilor factori:

  • Navigarea: Meniurile și alte instrumente de navigare trebuie să fie luate în considerare cu modul în care utilizatorii navighează.

                              Scopul este de a ajuta utilizatorul să se deplaseze cu ușurință în jurul site-ului, găsind eficient informațiile necesare.

  • Multimedia: stimulii video/audio relevanți în proiectare pot ajuta utilizatorii să înțeleagă informațiile, dezvoltând înțelegerea într-un mod ușor și rapid. Acest lucru poate încuraja vizitatorii să petreacă mai mult timp pe pagina web.
  • Compatibilitatea: Proiectați pagina web, pentru a efectua la fel de bine pe diferite browsere și sisteme de operare, pentru a crește vizionarea.
  • Tehnologia: Progresele în tehnologie dau designerilor libertatea de a adăuga mișcări și inovații, păstrând design-ul web mereu proaspăt și profesional.
  • Interactivitatea: Creșteți participarea și implicarea activă a utilizatorilor, adăugând casete de comentarii și sondaje de opinie în proiect. Conversia utilizatorilor de la vizitatori la clienți cu formulare de e-mail și înscrieri la newsletter-uri.

Servicii web design

Echipa de Web Design ElephantMedia vă oferă servicii web design și vă poate crea un design excelent pentru o experiență satisfăcătoare.

Folosim planificarea și analiza critică pentru proiectare și transformăm procesul complex într-o piesă de artă simplă și elegantă. 

Servicii web design, alege ElephantMedia.

Completează formularul următor pentru a solicita ofertă și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

[huge_it_forms id=”8″]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × two =