Despre banner publicitar stradal

Banner publicitar din frontlit se realizeaza prin imprimarea cu cerneala pe baza de solvent sau ecosolvent, pe un suport textil, flexibil, acoperit cu PVC, denumit in general poliplan.
Bannere publicitare se pot folosi atat in interior cat si in exterior. Bannere publicitare indoor se pot imprima cu cerneala solvent sau ecosolvent cu rezolutie de pana la 1440 dpi, cu detalii foarte bune. Bannere publicitare outdoor se pot imprima deasemena cu cerneala solvent sau ecosolvent, avand o durata mare de viata.
Bannere publicitare stradale se pot afisa intre stalpii de iluminat public, pe garduri, cladiri, etc. Latimea maxima de print este de 320 cm, deci printurile mai late de 320 cm se fac din bucati si se sudeaza cu aer cald. Banner publicitarse poate realiza practic la orice dimeniune,prin imbinarea mai multor bucati. Finisari bannere publicitare: tiv, capse, fante de vant, buzunare.

Mesh Publicitar

Similar banner-ului, mesh-ul face parte din „familia” de printuri de mari dimensiuni si este un suport perforat pentru a permite trecerea vantului si a luminii prin material, cu o greutate semnificativ redusa (270-300 g/mp).

Mesh-ul inlocuieste cu succes banner-ul atunci cand vorbim de printuri de mari dimensiuni, caz in care banner-ul se poate rupe sub propria greutate.

Aplicatiile si locatiile obisnuite pentru mesh-uri: mesh-uri aplicate pe cladiri, mesh-uri afisate pe stadioane, mesh-uri in sali de sport, mesh-uri aplicate la interior in sali foarte mari si orice alta aplicatie unde afisarea unor printuri de mari dimensiuni este necesara.

Banner frontlit

Frontlitul este termenul tehnic pentru bannerele cu o singura fata printata. Cel mai popular element de semnalistica outdoor, bannerul,  este la baza un material flexibil pvc folosit pentru reclamele de exterior datorita durabilitatii sale impotriva conditiilor meteo (frig, ploaie, inghet, vant).

Bannerul este solutia economica pentru reclamele cu arie foarte mare.

Intalnite la orice colt de strada, pe stalpi, in casetele luminoase de mari dimensiuni, pe cladiri, agatate intre stalpi, bannerele pot avea teoretic orice dimensiune.

Cu latimi printabile outdoor de pana la 3.2 metri si impreuna cu termosudura, se pot crea bannere si pentru fatade de bloc. Tiparit cu cerneala eco-solvent sau solvent, bannerul are o rezistenta foarte mare in timp, de pana la 3 ani de zile.

Culorile vii cu un contrast puternic, impreuna cu posibilitatea de tiparire la 1440 dpi, fac din frontlit un material ce se preteaza si pentru interior, in special pentru inderea unor spatii neutilizabile.