Print Window Graphics

Window graphics, autocolante geamuri, printuri pe geam

Window Graphics este o folie autocolanta pentru geamuri, cu grafica vizibila din afara, care va ajuta sa va personalizati si semnalizati vitrina sau autovehiculul intr-un mod elegant. Avantajul acestui tip de autocolant este ca nu obstructioneaza decat intr-un grad redus vizibilitatea din interiorul cladirii.

Autocolantele pentru geam sunt printate la calitate foarte mare, putand fi realizate imagini complexe si detaliate pe suprafete intinse.

Printurile pe autocolante geam (window graphics) spre diferente de autocolantele standard permit trecerea luminii prin geam. De asemenea privitorii din interiorul unei cladiri pot vedea foarte bine prin autocolantul window graphics in afara. Insa din afara se vede printul pe window graphics, nu direct in interior.

PRINT AUTOCOLANT GEAM

Aplicat pe suprafeţe de sticlă, Autocolantul tip Window Graphics (One Way Vision) crează spatii de reclamă si in acelasi timp ofera protectie vizuala spatiilor astfel decorate.

Raportată la suprafața totala, suprafața printabilă este de 60%, restul suprafetei este ocupat de perforatii distribuite uniform, avand diametrul este de 1.5 – 2mm.

Finisaje pentru autocolant window graphics:

– Decupare pe contur | autocolantul printat poate fi taiat pe contur cu ajutorul cutterului

– Laminare | aplicare peste suprafata printata a unei solutii de laminare transparenta pentru a-i mari durata de viata

– Caserare | aplicarea autocolantul One Way Vision printat pe diverse suporturi

Grosime autocolant: 140-200 microni

Suportul: hârtie siliconată cu greutatea de 135 g/m2

Durabilitate: medie 6 luni-2 ani

APLICATII WINDOW GRAPHICS / Autocolante geam / Folie de lipit pe geam

– window graphics aplicat pe geamurile unor sedii: banci, magazine, sedii firme, etc.
– window graphics aplicat pe geamurile unor autoturisme sau autobuze permitand pasagerilor sa vada prin geamuri nestingheriti
– window graphics aplicat pe orice suprafata transparenta.

Cere oferta