Avantajele gravurii laser:

De ce gravura laser

Cere oferta

De ce sa alegeti gravura si taierea laser? Pentru ca doriti calitate. Gravarea laser permite reproducerea celor mai mici detalii. Calitatea obtinuta prin gravura laser este de neegalat de alte procedee similare de perosnalizare sau marcare. Gravura laser produce o imagine permanenta. Gravura laser se preteaza la o gama variata de materiale. Gravura laser se realizeaza fara a fi necesara fixarea produselor cu elemente speciale de masa de lucru. Astfel produsele dvs nu vor fi atinse decat de raza laser.

exemple de aplicatii uzuale:

Placute si etichete gravate:

Placute gravate pentru receptie, placute director, placute secretariat sau orice plachete gravate pentru usi, placute apartament, numere de camera, semn toaleta gravat, aviziere, tarifare, panouri de afisaj, placute adezive, etichete gravate, etichete decorative, etichete gravate aurii, etichete gravate argintii, etichete industriale, fete pentru aparatura electrica sau pentru masini – unelte etc. 

Premii, trofee si plachete gravate

Sistemele de gravare laser au revolutionat realizarea premiilor si trofeelor. Plachete lemn gravate in cutii plusate, medalii, premii, cupe si trofee personalizate cu logo-uri, texte sau elemente grafice in detaliu. Se pot decupa si grava trofee din materiale acrilice, marmura, sticla, lemn, de orice forma.

Machete cladiri la scara

Prin debitare laser si pot obtine elemente care combinate se pot folosi la realizarea unor machete la scara. Aceasta aplicatie poate fi folosita de catre arhitecti sau designeri. 

Machete miniaturale prototip

Se pot realiza prin gravare si debitare laser orice machete 3d, navomodele, aeromodele, automodele

Creare elemente de design

interior Prin gravare laser se pot obtine obiecte decorative de interior unicate, de o calitate ireprosabila. Practic putem decupa orice material in afara de metal.

Creare elemente de moda/fashion

Cu ajutorul laserului putem decupa si grava materiale textile de la panza si pana la piele groasa. Astfel aplicatiile in acest domeniu sunt limitate doar de imaginatie. Putem decupa dupa forme complexe piele pentru realizarea unor pantofi sau genti, putem realiza gravura laser pe esantioane si obiecte din piele, pe curele posete, portofele, etc.

Invitatii si felicitari personalizate

Tehnologia laser ne ajuta sa obtinem invitatii si felicitari unicat cu elemente gravate si decupate.

Cadouri personalizate

Personalizam prin gravura laser o gama variata de cadouri. Se pot personaliza sticle de bauturi si cutii de lemn pentru acestea, seturi de birou,  obiecte din piele,  cadouri din lemn, etc.

Obiecte promotionale

personalizate prin gravura laser cutii de vin personalizate, cutii de lemn gravate, rame foto inscriptionate, brelocuri personalizate, brelocuri hotel, brichete, sticle vin, sticle bauturi, pahare, suport pahare din piele/pluta/lemn, ceasuri de perete sau birou, seturi cadou, seturi de birou, pixuri de lemn, agende din piele sau inlocuitor, mape birou, portofele, produse de piele, produse de lux etc.

Cere oferta