Mesh Publicitar

Mesh Publicitar

Mesh Publicitar

Ca lideri în industria de tipărire a bannerelor mesh, avem multe cunoștințe pentru a le împărtăși clienților noștri despre diferitele beneficii și informațiile de știut atunci când vine vorba despre utilizarea mesh-ului publicitar. 

Indiferent dacă vă aflați în industria de construcții, dezvoltare sau evenimente și festivaluri, va trebui să luați în considerare o serie de factori înainte de a vă da sarcina de imprimare banner-ului mesh.

Mesh-urile au  o grosime de: 380gr/mp. Acestea se pot printa la orice dimensiune dorita (fasiile se lipesc intre ele), latimea maxima a unei fasii de mesh este de 3,2 m.

De ce mesh publicitar?

Datorita greutatii reduse a poliplanului, date fiind perforatiile realizate din turnarea PVC-ului, mesh-ul (plasa) reprezinta produsul publicitar ideal pentru promovarea stradala a imaginii dumneavoastra la dimensiuni mari si foarte mari.

Mesh-urile sunt perforate pentru a permite vantului sa treaca prin ele. Mesh-urile se preteaza la printuri foarte mari la care banner-ul s-ar rupe datorita propriei greutati.

Avantajul expunerii unui produs prin intermediul mesh-ului publictar este de necontestat, vizibilitatea mesh-ului fiind foarte mare, datorita dimensiunilor foarte mari.

Folosit in deosebi pentru decoratul cladirilor din zone cu expunere pentru publicitate sau la cladirile aflate in renovare fiind unul dintre materialele cu frecventa de utilizare in printurile de format mare (plasa din vinil pentru lucrari de constructie) (mesh) – un suport foarte usor din fibre sintetice care formeaza ochiuri cu fixare rigida, fiind unul din cele mai bine adaptate materiale pentru exterior din categoria sa, print outdoor.

mesh stradal

Expunerea mesh-ului printat in dreptul geamurilor asigura efectul publicitar scontat fara a umbri incaperile sau a limita vizibilitatea persoanelor direct afectate. Iar dotarea acestui ansamblu cu un sistem de iluminare transforma ansamblul, mesh-ul fiind un material cu impact foarte mare in publicitatea stradala.

Montajul bannerelor se poate realiza relativ usor, dificultatea fiind acolo unde locatiile de montaj se afla la inaltimi mari, unde va sugeram sa apelati la ajutorul unor profesionisti. Montajul se efectueaza in functie de stratul suport pe care se aplica, se pot prinde in suruburi, holsuruburi nituri, sau se pot ancora cu cordeline.

mesh

Se utilizeaza, de obicei, cordeline, tiranti, carabine, sau lanturi. In interior bannerele (in functie de dimensiuni) se pot intari prin adaugarea prin lipire la cald a unor elemente suplimentare de ancoraj (canale, chingi). In jurul ramei de sustinere este important ca bannerul sa nu fie sustinut doar in capsele metalice si sa avem materialul trecut peste rama si ancorat in interior.

Cel mai important factor de care trebuie tinut cont la montaj este vantul. In conditiile cand acesta sufla puternic din interior, suportul se umfla ca o vela.

Solicita Oferta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen − 1 =