Litere volumetrice pentru exterior și interior

Litere volumetrice pentru exterior și interior

Litere volumetrice pentru exterior și interior

Cea mai eficientă formă de publicitate outdoor, din cauza efectelor 3D văzute din diferite unghiuri. Literele volumetrice sunt foarte impresionante, atâta timp cât sunt iluminate, chiar și neiluminate.

Pentru a obține o semnalizare eficientă în aer liber sau în interior, Elephant Media recomandă clienților să utilizeze litere volumetrice. Acestea pot fi realizate într-o varietate de forme, din diferite materiale, cum ar fi plexiglas, PVC komacel, staniu, aluminiu, spumă extrudată (polistiren). Literele volumetrice pot fi aprinse sau neschimbate. Acestea pot fi aprinse fie direct, fie cu un tub spectral, fie cu un led înăuntru, fie indirect (cu un halo).

Literele volumetrice pot fi utilizate cu succes pentru semnalizarea camerelor de recepție, săli de conferințe sau showroom-uri. Pentru exterior, poate fi folosit pentru semnalizarea fațadelor clădirilor și a acoperișurilor. În acest sens, literele volumetrice pot fi aranjate pe structură metalică sau profil de aluminiu.

Agenția de publicitate Elephant Media efectuează și conceptul grafic pentru literele volumetrice, memoriul tehnic în afara dorinței de a-și ajuta clienții cât mai mult posibil. Compania oferă transport, instalare și întreținere în întreaga țară.

LITERE VOLUMETRICE PENTRU EXTERIOR ȘI INTERIOR

Elephant Media oferă consultanță, prin adaptarea serviciilor sale la nevoile și posibilitățile clienților.

Materialele utilizate pentru producția publicitară sunt de cea mai înaltă calitate. Ele sunt rezistente la schimbările de temperatură, umiditate și raze UV, astfel încât acestea vor avea o rezistență îndelungată, iar clienții vor beneficia de ele pentru o perioadă lungă de timp.

LITERE VOLUMETRICE LUMINOASE

Nici nu te-ai gândi din cât de multe opțiuni poți să alegi. Dacă doriți să aveți numele firmei, logo-ul sau orice altă formă sau element de design afișat, vă ajutăm să selectați cea mai bună soluție pentru a o implementa.

Că doriți să fie din pvc, foi compozite din aluminiu, plăci din plexiglas sau din oțel inoxidabil, impactul nu va fi ratat niciodată. Peretele va deveni mai plin, mai interesant și mai evocator prin ele.

Vă vom vorbi despre cele mai importante tipuri de litere volumetrice:

LITERE VOLUMETRICE POLISTIREN EXTRUDAT

Dimensiuni litere volumetrice din polistiren

Literele volumetrice din polistiren extrudat pot avea următoarele grosimi: 2cm, 3cm, 5cm si 8cm. Prin alipirea a două straturi de polistiren, literele volumetrice pot avea și 5+5=10cm sau 8+8=16cm grosime.

O placă de polistiren din care se “decupează” litera are dimensiunile 58x118cm.

Cu alte cuvinte, o literă din polistiren nu poate depăși această dimensiune. În momentul în care un set de litere volumetrice se încadrează cu totul într-o placă de polistiren, acestea sunt livrate cu tot cu restul plăcii rămase – acesta având rol de șablon și ajută foarte mult la montarea corectă a literelor.

Vopsire litere volumetrice din polistiren

Literele volumetrice pot fi folosite atât în interior cât și în exterior, se pot vopsi în orice culoare liniară, toate literele volumetrice pot fi aceeași culoare sau pot fi vopsite în culori diferite.

Literele volumetrice din polistiren produse de Elephant Media sunt vopsite numai cu vopseluri ecologice pe bază de apă. Acestea putând fi utilizate cu ușurință în spații închise – birouri, case, spații comerciale, etc.

Avantaje litere volumetrice din polistiren extrudat

Literele volumetrice din polistiren extrudat se pot monta foarte ușor chiar și de către personal neexperimentat în acest domeniu.

Dimensiunea volumetriilor din polistiren extrudat pornește de la 1cm pătrat și poate depăși și 3m înălțime.

Literele volumetrice din polistiren au un cost mult scăzut în comparație cu alte litere volumetrice în același timp păstrând aspectul frumos din cauza finisărilor.

Un alt mare avantaj al literelor volumetrice din polistiren este greutatea acestora, literele rezultate fiind foarte ușoare și foarte ușor de manipulat.

Iluminarea literelor volumetrice din polistiren extrudat

Iluminare halou cu LED – nu se iluminează suprafața literei, ci peretele sau suportul pe care litera este montată, creând un efect de halou în jurul literei. LED-urile se aplică pe spatele literei.

Pe lânga litere volumetrice, ELEPHANT MEDIA poate confecționa orice simbol, obiect, logo, atât 2D cât și 3D din polistiren.

Durabilitatea literelor volumetrice din polistiren extrudat și vopsit este de 7 ani la exterior și 15 ani la interior.

LITERE VOLUMETRICE PLEXIGLAS LUMINOASE

Grosimile disponibile: între 90mm și 150mm

Literele volumetrice plexiglas luminoase produse de ELEPHANT MEDIA sunt indiscutabil cele mai luminoase litere volumetrice din Romania.

Acest lucru este posibil datorită experienței de 6 ani în producția publicitară, a studiilor efectuate și a materialelor de înaltă calitate utilizate.

Datorită încrederii avute în acest produs oferim garanție 2 ani atât pentru structură cât și pentru elementele active cât și un termen de viață de peste 10 ani în special pentru LED-urile de foarte înaltă calitate și durabilitate.

Literele volumetrice din plexiglas pot fi executate în peste 100 de culori.

Dimensiunile maxime ale literelor volumetrice din plexiglas nu pot depăși 3000 x 2000mm (per litera)

Avantajele literelor volumetrice din plexiglas iluminate cu leduri:

→ datorită grosimii maxime de 15cm și a sistemului de iluminare foarte performant aceste litere volumetrice sunt indispensabile pentru orice companie care dorește un impact vizual puternic și în același timp de înaltă clasă.
→ foarte economice din punct de vedere al consumului redus de energie electrică
→ atrag privirile publicului chiar dacă acestea sunt la mare distanță cum ar fi pe acoperișul unei clădiri înalte.
→ se poate crea un număr infinit de jocuri de lumini pentru a vă dinamiza identitatea

litere volumetrice polistiren extrudat

LITERE VOLUMETRICE PLEXIGLAS VOPSIT

Literele volumetrice din plexiglas vopsit se utilizează când paleta de culori a plexiglasului colorat în masă nu este suficientă.

Prin combinarea vopselurilor speciale pentru aplicare pe plexiglas putem obține orice culoare dorită.

Din cauza formulei speciale a vopselei aceasta va rezista în timp atât decolorarii cât și intemperiilor.

Iluminari LED posibile:

→ Iluminare interioară
→ Iluminare halou
→ Iluminare contur

litere volumetrice plexiglas vopsit

LITERE VOLUMETRICE LEMN

Literele volumetrice din lemn sunt produse prin tăierea pe contur a lemnului în orice formă se dorește.

Lemnul este lăcuit și colorat în orice culoare dorită.

Aspectul lemnului va oferi un aspect aparte față de standardul literelor albe volumetrice.

Iluminari LED posibile:

→ Iluminare halou

litere volumetrice lemn

Vă oferim o gama completă de litere volumetrice luminoase cu neon, led și neluminoase. Realizăm atât litere cu iluminare prin față, cu iluminare prin spate (halou), cu iluminare laterală sau cu sursă de lumină la vedere.

LITERE VOLUMETRICE PREȚ – CONTACTEAZĂ-NE ȘI OBȚINE CEA MAI BUNĂ OFERTĂ!

[huge_it_forms id=”8″]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × five =