Care este procesul de printare a bannerelor

Care este procesul de printare a bannerelor  Care este procesul de printare a bannerelor svg xml  3Csvg 20viewBox 3D 220 200 201020 20574 22 20xmlns 3D 22http 3A 2F 2Fwww

Care este procesul de printare a bannerelor

Bannerele de vinil sunt o modalitate accesibilă pentru a vă promova în mod eficient afacerea sau evenimentul la orice locație, în special în aer liber.

Noi, la Elephant Media, oferim o mare varietate de dimensiuni personalizate de bannere din vinil și fiecare banner este tipărit în interior pentru a vă asigura o ieșire de calitate care va face ca mesajul să strălucească.

Imprimantele digitale cu format mare sunt utilizate pe un vinil durabil pentru a produce un afișaj de calitate publicitar la un cost care să se potrivească oricărui buget.

Așadar, care este procesul de printare a bannerelor?

Procesul începe atunci când clientul sau unul dintre graphic designerii noștri prezintă un fișier digital de imprimare care este configurat în funcție de dimensiunea bannerului dorit și specificațiile noastre unice de imprimare. 

Folosim fișiere JPEG pentru a imprima toate afișările noastre personalizate.

proces printare banner  Care este procesul de printare a bannerelor mimaki autocolant 711x400

O rolă de 50m este conectată la o imprimantă Mimaki de înaltă calitate în pregătire pentru imprimare.

Lucrările de artă sunt prelucrate de un computer și apoi transferate direct către substratul dat pentru a reduce riscul de blocație sau de murdărire a cernelii, care apare adesea în timpul altor tehnici de imprimare.

Cernelurile rezistente la apă sunt folosite pentru a produce grafica personalizată pentru a proteja bannerul și a imprima atunci când este expus la elemente exterioare cum ar fi ploaia, vântul sau lumina puternică a soarelui.

Imprimantele pot imprima până la o lățime de maxim 3.2m și sunt supravegheate de un personal cu experiență în domeniul imprimării.

Aceștia supraveghează procesul de tipărire și rămân în alertă pentru a urmări eventualele imperfecțiuni sau discrepanțe de calitate în timp ce bannerul de vinil este imprimat.

Odată ce tipărirea vinilului este finalizată, banner-ul este trimis la departamentul nostru de producție pentru o personalizare ulterioară.

 

tiv si capse banner  Care este procesul de printare a bannerelor baner 800x505 634x400

Cusăturile de-a lungul marginilor bannerului sunt incluse la achiziționarea fiecărui banner personalizat de vinil.

Un tiv împiedică bannerul să se stingă din cauza expunerii la vânt de-a lungul marginilor exterioare ale afișajului.

Materialul de banner este îndoit de-a lungul tuturor celor patru laturi și apoi este trecut cu atenție printr-o mașină de cusut manual.

Tamponul dublu cusut ajută și la crearea unui finisaj lustruit pe banner.

Elementele de aluminiu pot fi adăugate, de asemenea, la banner, fără taxă suplimentară pentru agățarea convenabilă pe orice structură liberă.

Inele mici de aluminiu circular sunt inserate în banner, de obicei la interval de câte două picioare.

Plasarea în grume poate fi personalizată la cererea clientului pentru a permite suspendarea bannerului pe verticală sau orizontală cu frânghii sau cârlige pe o parte a clădirii.

Buzunarele pot fi adăugate, de asemenea, pe fața personalizată de banner, pentru a afișa mesajul tipărit personalizat.

Serviciile de tipărire de înaltă calitate oferite de Elephant Media, permit ca mesajul dvs. să fie văzut în mod clar într-un loc situat în interior sau în exterior.

Așezați bannerul pe un gard lângă o intersecție ocupată, pe partea laterală a clădirii dvs. sau atașat la un cadru de afișare liber, pentru a vă comercializa în mod eficient afacerea, restaurantul, târgul comunității, înregistrarea universității sau evenimentul special care urmează.

Disponibil într-o gamă largă de dimensiuni, puteți personaliza banner-ul dvs. de vinil pentru a se potrivi cu aspectul dvs. estetic, spațiul expozițional și, bineînțeles, bugetul.

Sperăm că v-a fost util articolul ”Care este procesul de printare a bannerelor”. Realizăm print banner la preț mic. Contactați-ne pentru detalii.

Care este procesul de printare a bannerelor Banner Outdoor HM TM sma 01 711x400

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *